Hőségriadó

A Nemzeti Népegészségügyi Központ Országos Tisztifőorvosa 2019. augusztus 10. 00:00 órától- 2019. augusztus 12. 24:00 óráig a "Hőségriasztás"   II. fokozatát  rendelte el Magyarország egész területére.
 

Önkormányzati ügyek. Mindenkinek. Bárhonnan.

A sorban állás a múlté, intézze ügyeit mostantól online!

Az online elérhető Önkormányzati Hivatali Portál nemcsak magánszemélyeknek, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a mindennapjait. Az e-ügyintézési felületen keresztül az ország bármelyik pontjáról, gyorsan és kényelmesen intézhetők az önkormányzati ügyek. Az elektronikus ügyintézést választók így nemcsak a sorban állás miatti bosszankodástól kímélik meg magukat, hanem támogatják a papírmentes és környezetkímélő ügyintézést is.

Kökény Község képviselő–testület tagjai számának meghatározása

Szám:             258-3/2019                                                                Tárgy: Kökény Község képviselő –

                                                                                              testület tagjai számának meghatározása

3/2019 (II.6.) sz.

HVI vezetői határozat

 

A választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban.: Ve.) 306. §. (2) bekezdése alapján

Kökény község képviselő – testületének megválasztandó tagjainak számát a 2019. évi helyi önkormányzati választáson 4 főben állapítom meg.

A polgármesternek megválasztott jelölt a törvény erejénél fogva tagja a képviselő – testületnek.

Határozatom ellen fellebbezésnek helye nincs.

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

Kényelmes és gyors megoldás nyújt a bárhonnan elérhető Önkormányzati Hivatali Portál

 

Házasságkötés, gyermekszületés, építkezés, autóvásárlás, vállalkozásindítás, mind-mind fontos és örömteli, ugyanakkor kétségtelenül hivatalos ügyintézéssel is járó események. Januártól már minden magyarországi településen, így nálunk is elérhető az Önkormányzati Hivatali Portál szolgáltatás, amelyen keresztül online, akár a saját nappalinkból is kényelmesen és gyorsan intézhetők az önkormányzati hivatali ügyek a hét minden napján. Így életünk kisebb-nagyobb eseményei és azok adminisztrációs feladatai is sokkal könnyebbé válnak.

Tájékoztató kutak fennmaradási engedélyezési eljárásának határidő módosításáról

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2018. december 20. napján a Magyar Közlöny 207. számában megjelent az egyes belügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2018. évi CXXI. törvény, melyben többek között a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény módosítására is sor került.

A változások értelmében mentesül a  vízgazdálkodási bírság megfizetése alól az  a  létesítő vagy üzemeltető, aki engedély nélkül vagy engedélytől eltérően létesített vagy üzemeltet felszín alatti vízkivételt biztosító vízilétesítményt, ha a  vízjogi fennmaradási engedélyezési eljárást 2020 december 31-ig kérelmezi.

 Keszü, 2018. december 21.

 

 

Lukácsiné dr. Major Zsuzsanna

               jegyző